Saray Tarım ve Hayvancılık A.Ş olarak 1998 yılında profesyonel olarak başladığımız tarım ve hayvancılık sektöründe, aşamalı olarak yem bitkisi üretimi, damızlık süt sığırcılığı ve besicilik hizmetlerini hayata geçirdik. Daha sonra faaliyete aldığımız Et İşleme ve Süt İşleme tesisleri ile entegrasyonunu sağlayarak Güvenli ve Kaliteli et ve süt ürünlerini tüketicilere sunmayı başardık. Kayseri ve Adana’da kurulu olan, Besi, Damızlık Süt Sığırcılığı ve buzağı büyütme işletmelerinde Dünya standartlarında besi hayvanı ve damızlık yetiştiriciliği ile çiğ süt üretimi yapılmaktadır. Günlük 60.000 kg üretim ve paketleme kapasitesine sahip, tesislerimizde üretilen Saray Çiftliği ürünlerini güvenle tüketebilirsiniz.
Hijyen
Gıda üretimi ile ilgili tüm kalite belgelerine sahip tesisimizde, üst düzey hijyen koşulları uygulanmaktadır. Üretimin tüm süreçlerinde, depolamadan paketlemeye, ham maddeden ürünlere kadar üretimin bütün aşamalarında hiçbir şekilde hijyen kurallarından taviz verilmeden, gıda güvenliği yönetim sistemi çerçevesinde kontrol ve denetimler yapılmaktadır. Hijyen, olmazsa olmazımızdır.
Yarım Yağlı Kaymaksız Yoğurt, laktik asit fermantasyonu sonucunda elde edilen ve canlı laktik asit bakterileri içeren besin değeri yüksek bir süt ürün..
Süzme yoğurt, normal yoğurdun süzülerek suyunun çıkarılması sonucu oluşur.Tatlılarda, çorbalarda ve en sık kullanımıyla mezelere tat katar.İçindekiler..
Tost peyniri,kaşar peynirine göre daha yumuşak ve kolay eriyebilen yapısıyla tost için daha uygun bir peynir çeşididir.Kahvaltılarda, tost gibi hızlı ..
Tam yağlı salamurada bekletilen ve el işçiliği ile örülen yöresel bir peynirdir.Örgü peyniri, üretimi oldukça emek isteyen bir süt ürünüdür. Yapım aşa..
Maksimum % 2 tuz içermektedir.Pastörize inek sütü kreması
kullanılarak yapılmaktadır.%100 doğaldır.Tereyağı, kendine özgü bir aroma ve kokuya sahip ..
Tam yağlı salamurada bekletilen ve el işçiliği ile örülen yöresel bir peynirdir.Örgü peyniri, üretimi oldukça emek isteyen bir süt ürünüdür. Yapım aşa..
Süzme yoğurt, normal yoğurdun süzülerek suyunun çıkarılması sonucu oluşur.Tatlılarda, çorbalarda ve en sık kullanımıyla mezelere tat katar.İçindekiler..
Kahvaltılarınız da, yemeklerinizde ve öğünlerinizde direkt olarak veya tost ve sandviçlerinizde kullanabileceğiniz, orta sertlikte,tam yağlı bir peyni..
Maksimum % 2 tuz içermektedir.Pastörize inek sütü kreması
kullanılarak yapılmaktadır.%100 doğaldır.Tereyağı, kendine özgü bir aroma ve kokuya sahip ..
Tost peyniri,kaşar peynirine göre daha yumuşak ve kolay eriyebilen yapısıyla tost için daha uygun bir peynir çeşididir.Kahvaltılarda, tost gibi hızlı ..
Yarım Yağlı Kaymaksız Yoğurt, laktik asit fermantasyonu sonucunda elde edilen ve canlı laktik asit bakterileri içeren besin değeri yüksek bir süt ürün..
Çiğ süt fiyatı ne kadar oldu? Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın ev sahipliğinde Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komites..
Sütün Faydaları Nelerdir? Süt İçmek Neye İyi Gelir? İşte Yararları...Kemik gelişimi konusunda oldukça önemli bir yere sahip olan süt, insan sağlığı aç..
Dünya yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında bir yılı geride bırakırken salgının ekonomiye olumsuz etkisine ve ithalat kısıtlamalarına rağmen küre..