Menü
Your Cart

Et İşleme Tesisleri

Kesimhane ve Et İşleme Tesisleri

Türkiye’nin en büyük ve modern Kesimhane ve Et Kombinasında güveni önde tutan saray Çiftliği markası ile ülkemiz insanlarının yaşam ve sağlık kalitelerine katkı sağlayarak gıda ürünleri üretilmektedir. Yüksek teknoloji ile donatılmış tesisler, toplam 40.000 m2 açık, 16.000 m2 kapalı alana sahiptir.

Kesimhane

Kesim Tesislerinde, 500 büyükbaş /gün, 1500 küçükbaş /gün kesim yapılabilmektedir. Besi süresini tamamlamış hayvanlar kesimden bir gün önce tesise getirilerek dinlendirilir ve stres alıcı programlar uygulanır. veteriner hekim tarafından yapılan ante-mortem muayene sonucunda kesim işlemi islami kurallara uygun, üst düzey hijyenik koşullar altında gerçekleştirilir.

Et İşleme Tesisleri

60.000 kg /gün ürün üretim ve paketleme kapasitesine sahiptir.Tesisler içerisinde günümüzün en modern soğutma tekniğine sahip 3500 m2 soğuk hava depoları bulunmaktadır.Hijyenik ve doğal şartların sağlandığı ortamlarda kurutularak hazırlanan kaliteli baharatlardan elde edilen nefis Saray Çiftliği sucuk sofralarınıza lezzet katar.

Kültürümüze has en köklü lezzetlerden biri olan pastıra, Saray Çiftliği değerli etlerinin özenle hazırlanıp; şoklama, tuzlama, presleme, kurutma ve 1. kalite baharatlarla hazırlanan çemenle kaplanarak dinlendirilmesi işlemleri sonucu yapımı zahmetli, tüketimi gayet kolay bir ürün elde edilmektedir. Arzuya göre çiğ veya pişirilerek tüketimi mümkün olan pastırma geleneksel üretim metoduyla tüm hijyenik şartlar yerine getirilerek üretilmektedir.

Ninenizin mutfağından gelen o kavrulmuş et kokusunu Saray Çiftliği size kavurma olarak sunmakta. Özenle seçilen etlerin, yüksek ısıda, cidarlı kavurma kazanlarında pişirilmesi sonucu elde edilen kavurma ile tüketiciye sağlıklı, leziz ve tüketimi gayet pratik bir ürün sunulmaktadır.