Kültürümüze has en köklü lezzetlerden biri olan pastıra, Saray Çiftliği değerli etlerinin özenle hazırlanıp; şoklama, tuzlama, presleme, kurutma ve 1. kalite baharatlarla hazırlanan çemenle kaplanarak dinlendirilmesi işlemleri sonucu yapımı zahmetli, tüketimi gayet kolay bir ürün elde edilmektedir. Arzuya göre çiğ veya pişirilerek tüketimi mümkün olan pastırma geleneksel üretim metoduyla tüm hijyenik şartlar yerine getirilerek üretilmektedir.
Ninenizin mutfağından gelen o kavrulmuş et kokusunu Saray Çiftliği size kavurma olarak sunmakta. Özenle seçilen etlerin, yüksek ısıda, cidarlı kavurma kazanlarında pişirilmesi sonucu elde edilen kavurma ile tüketiciye sağlıklı, leziz ve tüketimi gayet pratik bir ürün sunulmaktadır.